به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام عبدالرسولهاجری، با اشاره به اين که اين مرکز از ادغام و ترکيب سه مرکز پرسابقه دفتر تبليغات اسلامي ايجاد شده است، اظهارداشت: مرکز تربيت مربي کودک و نوجوان، مرکز آموزشهاي ادبي و هنري و نيز مرکز آموزشهاي فرهنگي و کاربردي سه مرکزي هستند که از سالهاي ابتدايي انقلاب اسلامي، آموزشهاي لازم را به طلاب علاقه مند ارايه مي دادند که از اوائل سال جاری با ادغام این سه مرکز، مرکز آموزشهاي آزاد زير نظر مؤسسه آموزش عالي حوزوي امام رضا (ع) تشکیل شد.
وی با اشاره به اینکه مرکز آموزشهاي آزاد در طراحي رشتههاي خود مساله محور است، افزود: رشتههای اين مرکز بر اساس نيازهاي جامعه ديني طراحي و پيريزي شده و بر اساس اولويت بندي، دانشپژوهان جذب و افراد توانمندي تربيت میگردند.
حجتالاسلامهاجری در ادامه سخنان خودبا بیان اینکه دنیای معاصر، دنیای تولد ایدهها و اندیشههای نو و تبلیغ و معرفی وسیع و تاثیر گذار آنهاست، تصریح کرد: این تبلیغات هیچ گونه مرزی نشناخته و هرلحظه از طریق امواج در دسترس اقشار مختلف کشور و مخصوصا فرزندان ایران اسلامی قراردارد.
وی با تاکید بر اینکه بررسی علمی و بیطرفانه این پدیدهها فکری، فرهنگی و تبیین و آموزش راههای تعامل و مواجه با آنها از ضرورت آموزشی و تربیتی یک جامعه انسانی زنده و پویاست ، ادامه داد:به همین منظور مرکز آموزشهای آزاد با نیازشناسی معرفتی جامعه دینی و اولویت بندی و سطح بندی آنها به طراحی و اجرای دورههای کوتاه مدت آموزشی در قالب حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری اقدام نموده است که عرفانهای نوظهور، مسیحیت، بهاییت، وهابیت و بیداری اسلامی از جمله عناوین این دورههای آموزشی است.
رييس مرکز آموزشهاي آزاد، رصد بیانات رهبری وتبیین رهنمودهای ایشان و ارائه تئوریهای لازم برای اجرای آنها را یکی از ماموریتهای اصلی این مرکز در دوره جدید ذکر کردو گفت: در همین راستا و با آغاز سال جاری و نامگذاری این سال به عنوان "جهاد اقتصادی" از سوی رهبر فرزانه انقلاب، کارشناسان این مرکز با تشکیل یک کارگروه 8 نفره از اساتید حوزه و دانشگاه به بررسی و تبیین راهکارهای پیش رو نمودند.
وی با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده در این زمینه، ابراز داشت:از اوایل نیمه دوم سال جاری اساتید مربوط کار خود را آغاز و در 10 محور و طی 19 جلسه سرفصلها و محورهای جهاد اقتصادی را تبیین و مجموعه کاملی از سخنرانیها دراین زمینه منتشر شد.
حجتالاسلامهاجری در خصوص محتویات این مجموعه آموزشیادامه داد: بررسی و تبیین مباحث جهاد اقتصادی با رویکرددینی و با بهره گیری ازآیات و روایات از جمله ویژگیهای شاخص این مجموعه میباشد.
وی با یادآوری این مطلب که مجموعه جهاد اقتصادی یکی از این دورههای آموزشی غیر حضوری است که زیر نظر گروههای علمی و تخصصی مرکز آموزشهای آزاد و با نظرات و راهبری اساتید برجسته حوزه و دانشگاه تهیه و تولید شده است تصریح کرد: ابعاد جهاد اقتصادی و پیش زمینههای ضروری آن،الزمات و بایستههای جهاد اقتصادی از جانب قوای سه گانه و مردم،نقش نهادهای مهم خصوصی در جهاد اقتصادی و وظایف آنها،وظایف ائمه جمعه ومبلغین برای تحقق جهاد اقتصادی-فرهنگی،مبانی نظری و عملی جهاد اقتصادی وموانع و مشکلات جهاد اقتصادی در کشور از جمله محورها و سرفصلهای مجموعه جهاد اقتصادی است.
رييس مرکز آموزشهاي آزاد خاطرنشان کرد: این بسته آموزشی به بیش از 100 مرکز علمی و فرهنگی، مراکز و موسسات دولتی و فرهنگی در کشور ارسال و برای برگزاری این دورهها در محورهای ذکر شده از سوی اساتید این مرکز اعلام آمادگی شده است.
براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، وی یادآورشد: در پایان این دورهها به شرکت کنندگان گواهی رسمی اعطا خواهدشد.